Thing to do

Termeni si conditii

S.C. DREAM MOB SRL a deschis site-ul www.dream-mob.ro, site necesar informarii clientilor nostri. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra presupune respectarea conditiilor generale de acces si respectarea normelor si legilor aflate in vigoare. Atunci cand accesati acest site, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea sa o aveti fie cu societatea noastra.

Drepturile de proprietate intelectuala

Tot continutul site-ului (imagini, texte, software, logouri sau alte simboluri) este, in totalitatea lui, proprietatea S.C. DREAM MOB SRL. Fara acordul scris din partea editorului, nu aveti dreptul sa utilizati parti sau fragmente din continut postat pe acest site. Copierea si utilizarea, fara acordul nostru, sunt interzise si ilegale si constituie furt intelectual, fiind pedepit conform legislatie in vigoare.

dream-mob.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Administrarea parolelor si a codurilor de acces

In cursul procedurilor de inregistrare, dumneavoastra va alegeti un nume de cont si o parola. Dumneavoastra sunteti singurul responsabil pentru pastrarea secreta a contului si a parolei, precum si a tuturor notificatiilor facute pe aceasta parola. Totodata, dumneavoastra va angajati sa ne informati  cu privire la eventuale nereguli.

S.C. DREAM MOB SRL nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintentionata sau cu rea intentie a unor informatii de natura personala prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.

Utilizarea datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, DREAM MOB S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Utilizind serviciile oferite , se presupune ca sunteti de acord cu folosirea datelor personale pentru: studii de marketing, primirea de informatii despre ofertele noastre, livrare, facturare etc. Datele personale(nume, prenume, adresa, sex, virsta, pregatire profesionala) vor fi folosite numai de catre membrii societatii.

Modificari

Ne  rezervam dreptul de a modifica aspectul si continutul site-ului, inclusiv produsele si serviciile pe care le oferim prin intermediul acestuia, fara a va anunta in prealabil aceste modificari. Noile modificari intra in vigoare odata cu publicarea lor pe site.

Functionare

Nu garantam functionarea continua si neintrerupta a site-ului si nu suntem raspunzatori pentru eventualele defectiuni ale retelelor de computere si echipamentelor de telecomunicatii.

Prin utilizarea acestui site si a serviciilor conexe, se presupune ca va angajati sa respectati regulile de baza ale comertului electronic, fara a incuraja sau realiza actiuni neconventionale si interzise de tip craking , hacking, actiuni care pot aduce prejudicii sit-ului sau serverelor.Totodata, se interzice postarea unor mesaje ce au caracter rasist, xenofob, obscen sau a altor mesaje ce contravin legilor in vigoare.

Confidentialitate 

Facem toate eforturile ca informatiile confidentiale pe care ni le furnizati sa ramana confidentiale. Desi folosim mijloace tehnice adecvate in acest scop, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantata 100%.

Utilizare corecta

Accesarea site-ului implica angajamentul dumneavoastra de a-l utiliza numai in scopuri legale. Este interzisa orice actiune care ar avea drept rezultat afectarea bunei functionari a site-ului, cum ar fi transmiterea unor virusi informatici sau actiunile de tip spam. Este interzisa postarea de comentarii obscene, indecente, calomnioase, rasiste, care incurajeaza savarsirea unor fapte pedepsite de lege etc.

Ne gasiti si pe INSTAGRAM